تاریخ انتشار: جمعه 1402/09/24 - 21:36
کد خبر: 490892

در نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل مطرح شد؛

حسینی: اصلی‌ترین وظیفه تشکل‌ها پرورش سرمایه‌ها است/ انصاری: ایران در قلب مبارزه فلسطین قرار دارد

حسینی: اصلی‌ترین وظیفه تشکل‌ها پرورش سرمایه‌ها است/ انصاری: ایران در قلب مبارزه فلسطین قرار دارد

معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: یکی از راه‌های میانبر جهت رسیدن به خودسازی و ساخته شدن، حضور در تشکل‌ها است. اصلی ترین وظیفه تشکل‌ها تربیت سرمایه‌ها است. اما‌نکته‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد؛ این است که قرار نیست کسی به واسطه حضور در تشکل به قدرت برسد؛ اصل این است که جبهه حق باید مورد پذیرش و حمایت باشد.

به گزارش خبرنگار تشکل های دانشجویی «خبرنامه دانشجویان ایران»؛ دومین نشست شورای عمومی اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور در دو بخش سیاسی و فرهنگی همزمان با رویداد دانشجویی کوثرانه از تاریخ ۲۲ لغایت ۲۶ آذرماه در حال برگزاری است.

درصد زیادی از مشکلات به دلیل حضور مدیران‌ ناکارامد است

سیدمحمدرضا حسینی، عضو هیئت موسس اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل و معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی در افتتاحیه کوثرانه و دومین نشست شورای عمومی، بیست و چهارمین دوره اتحادیه انجمن‌های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور گفت: درصد بالایی از مشکلات جمهوری اسلامی ایران به دلیل حضور مدیران ناکارآمد است؛ به عبارتی دیگر ضعف در حوزه‌های مختلف به لحاظ اجرایی، به علت ضعف در خودسازی و قرابت کم ساخت پایه های فکری معرفتی از اصل اسلام و قرآن است.

حسینی گفت: هدف اصلی نظام اسلامی متصل شدن به حکومت حضرت حجت (عج) جهت برقراری عدالت است؛ اما با وجود برخی از مدیران این مسیر ناهموار و با اختلالاتی مواجه می‌شود .

وی افزود: رسیدن به چنین هدف بالایی مستلزم خود سازی‌های متفاوتی است، خودسازی فکری، خودسازی معرفتی، خودسازی اخلاقی است و دوره مبنایی همه این خودسازی‌های انسان دوران جوانی است به عبارتی ما برای رشد و تعالی نیازمند سرمایه های مختلفی هستیم که این سرمایه حاصل خودسازی دوران جوانی است. 

معاون وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی خاطر نشان کرد: یکی از راه‌های میانبر جهت حصول به این خودسازی و ساخته شدن‌ها، حضور در تشکل‌ها است و اصلی ترین وظیفه تشکل‌ها پرورش سرمایه‌ها برای تربیت مدیرانی انقلابی برای فردای کشور است. اما‌ نکته‌ای که باید مورد توجه قرار بگیرد؛ این است که قرار نیست کسی به واسطه حضور در تشکل به قدرت برسد؛ و تشکل ابزار و وسیله ای برای رسیدن به قدرت نباید باشد بلکه تشکل ابزار و وسیله ای برای خودسازی است اصل هم باید این باشد که ما در هر حوزه ای خواستیم فعالیت کنیم بدانیم و فهم کنبم که باید جبهه حق را تقویت و جبهه باطل را تضعیف کنیم.

ایران در قلب مبارزه فلسطین قرار دارد

حسین جابر انصاری، سخنگو پیشین وزارت امور خارجه در همایش بین الملل نشست شورای عمومی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور اظهار کرد: جنگ فلسطین باید درون مرزهای فلسطین بماند. مسئله اشغال فلسطین، تاریخی عمیق و طولانی دارد؛ که از مقطع عملیاتی شدن پروژه اشغال، نزدیک به صدسال می‌گذرد؛ در تمام این جنگ های کلاسیک پروژه اشغال به استثنای دو یا سه مورد، اسرائیل در مقابل فلسطین،مصر و سوریه و در نهایت عرب‌ها موفق بوده؛ حتی در مواردی که مصر و سوریه پیشرو جنگ بودند و گمان ها برمدار پیروزی عرب ها می چرخید، پیروز نهایی جنگ اسرائیل شد.

وی افزود: تاریخ مقاومت فلسطین تاکنون چندین مرحله داشته؛ همانطورکه پیش تر گفته شد اسرائیلی ها در جنگ های کلاسیک موفق تر بودند و این نشانگر قدرت آن ها درشیوه جنگی کلاسیک بود؛در مقابل این شیوه جنگی، جبهه های مقاومت نخبه ای شکل گرفت که مبارزات را به صورت چریکی پیش می بردندو مرحله سوم انتفاضه مردمی بود؛ انتفاضه زمانی شکل گرفت که فلسطینی ها از پیروزی نیروی ها قطع امید کردند.

سخنگو سابق وزارت امورخارجه در تکمیل مراحل مقاومت تصریح کرد: آنچه در میان نیروی های مقاومت و انتفاضه شکل گرفت؛ الگو گرفته از مبارزات چریکی انقلاب -اسلامی بود و مرحله جدید با توافق مصر و جبهه های مقاومت شکل می‌گیرد؛ توافق شکل گرفته میان اعراب و اسرائیل؛حاصل به کار گیری استراتژیک بن‌گورین در مقابل مردم فلسطین بود.

جابر انصاری در تشریح اصل بن گورین افزود: نخستین اصل بن گورین بحران‌مبارزاست؛ جنگ باید از فلسطین بیرون برود تا مردم‌ جنگ‌در فلسطین را فراموش کنند به‌عبارتی دیگر ملت ها درگیر جنگ بشوند تا نتوانند به فلسطین کمک رسانی کنند؛ به‌طور مثال اشغال سینا در مصر و جولان در سوریه؛ مصر با پذیرفتن‌صلح کمپ دیوید، به ظاهر توانست سینا را آزاد کند اما در واقع‌همچنان تحت نظر اسرائیل قرار دارد اما در مقابل سوریه همچنان مقاومت را در پیش گرفته و جولان در تصرف است.

سخنگوی سابق وزرات امور خارجه گفت: در کمپ دیوید دوم ،کمترین خواسته های مردم فلسطین هم در نظر گرفته نشده بود؛و یاسر عرفات، علارغم اعتراضات شکل گرفته بر علیه خودش؛صلح‌نکردو‌ مدتی بعدمسموم و شهید شد؛بعد از عرفات شعارهمیشگی اسرائیل،بیشتر شنیده میشد«سرزمین بدون ملت برای سرزمین ملت بدون سرزمین اولا ملت یهود نیست و دین یهود جعل تاریخی اتفاق افتاد و دین یهود».

وی ادامه داد: اما بعد از انتفاضه دوم ، مقاومت حزب الله با همراهی مردم لبنان سبب شد اسرائیل عقب نشینی کند و مناطق جنوب لبنان را ترک کند؛ شهید سلیمانی عقیده داشتند؛که باید در مبارزه با اسرائیل سه اصل بن گورین باید مهندسی معکوس شود تا جنگ به داخل فلسطین بازگردد یعنی مقاومت باید متقابلا حملات قافلگیرانه داشته باشد، اگر اسرائیلی ها جنگ های کوتاه مدت و سریع را اجرایی می‌کنند؛حزب الله باید جنگ ها را طولانی کند تا توان اسرائیل گرفته شود؛ لبنان با شیوه شهید سلیمانی در طول زمان و به تدریجی آزاد شد.

وی همچنین با اشاره به عدم حضور ایران در طوفان الاقصی خاطر نشان کرد: ایران در قلب مبارزه قرار دارد اما طوفان الاقصی متعلق به خود جبهه مقاومت فلسطین بود و ایران نقشی در اجرایی این عملیات نداشت و تنها با استفاده از موشک فلسطین آزاد نمی شود؛ یکی از دلایلی که ایران مستقیم وارد عمل نمی‌شود این است که در صورت اقدام از جانب ایران جنگ، تبدیل به یک جنگ‌بین المللی می شود و خواسته اسرائیل همین است که جنگ به جوامع بین المللی برسد.

افتخار ما مقاومت است

عبدالعزیز شهروند فلسطینی ساکن ایران، در همایش پرسش و پاسخ بین الملل نشست شورای عمومی، اتحادیه انجمن های اسلامی دانشجویان مستقل دانشگاه‌های سراسر کشور اظهار کرد: به مردم غزه، مظلوم می‌گویند درحالی که افتخار ما مقاومت است. حال ما در غزه خوب است؛ زیرا با حفظ کرامت، شرف و ناموس از کشورمان دفاع می کنیم و‌ همچنان با گذشت بیش از هفتاد سال حاضر به ترک وطن خود نیستیم. عبدالعزیز با اشاره به وضعیت اقتصاد و معیشت در غزه، معیشت غزه در شرایط کنونی با همراهی کشورهای قطر و ترکیه به طور تقریبی تامین می شود.

وی در پاسخ به سوال حضار درباره‌ی تردد به بیت المقدس افزود: همه مردم اجازه ورود به غزه را ندارند و ورود به غزه مستلزم داشتن شرایط خاصی است

شهروند فلسطینی با اشاره به عدم اعتبار پاسپورت فلسطین برای اقامت در کشورهای دیگر خاطر نشان کرد: برای خارج شدن از غزه به طور معمول باید از گذرگاه رفح عبور کرد؛گذرگاره رفح مرز مصر با فلسطین است که در شرایط کنونی مصر با اقامت فلسطینی ها موافقت نمی‌کند و اگر اجازه عبور داده بشود به طور متوسط سه ماه روند قانونی عبور به طول می انجامد.کشورهایی اندکی هستند که اجازه اقامت می دهند مثل ایران، قطر، سوریه و عراق…

وی خاطر نشان کرد: زیاد نخاله و دیگر فرماندهان سوریه، لبنان و مقاومت؛ همیشه با وجود اسارت، شهادت خانواده و فرزندان، حامی فلسطین بوده‌اند و ما مقاومت برای باز پس گیری فلسطین را حق مشروع خود می‌دانیم.

مرتبط ها
نظرات
حداکثر تعداد کاراکتر نظر 200 ميياشد
نظراتی که حاوی توهین یا افترا به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران باشد و یا با قوانین جمهوری اسلامی ایران و آموزه‌های دینی مغایرت داشته باشد منتشر نخواهد شد - لطفاً نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید
تورهای مسافرتی آفری
کدام سرورهای HPE برای سازمان شما مناسب هستند؟
صعود تاریخی افغانستان به جام جهانی فوتسال
کلاس‌های دانشگاه‌ها امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
اولین تصاویر از لحظه شلیک جدیدترین پهپاد انتحاری سپاه +فیلم
زمان ثبت‌نام کلاس اولی‌ها اعلام شد
جزئیاتی از برگزاری انتخابات ۲۱ اردیبهشت ۱۴۰۳
بازداشت قطاری دانشجویان معترض آمریکایی +فیلم
بازارگردانی در اختیار بورس و فرابورس قرار گرفت
لحظه حمله پلیس به تحصن‌کنندگان در دانشگاه واشنگتن +فیلم
دانشجویان یونانی هم به‌ پا خاستند +فیلم
تجمع دانشگاهیان سراسر کشور در حمایت از خیزش دانشجویان در آمریکا
بشاگرد چگونه بشاگرد شد؟ +فیلم
هشدار هواشناسی درباره سامانه بارشی جدید
کلاس‌های پیام نور امروز به مدت ۲ ساعت تعطیل شد
رقابت ۱۲ هزار داوطلب در پنجاه و یکمین دوره آزمون دستیاری پزشکی
شروط معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه در انتقال املاک تعیین شد
امکان تحصیل دختران متأهل در مدارس روزانه
ورود یک واکسن خوراکی به برنامه واکسیناسیون کودکان
روایت جالب وزیر راه پاکستان از استقبال مردم از رئیسی
بارش‌ ها ادامه دارد/ کاهش نسبی دما در روزهای پایانی هفته
آرامش بازار نفت و افول قیمت طلا تا چه زمانی ادامه دارد؟
نظرسنجی
بنظر شما باتوجه به حوادث اخیر فلسطین چقدر احتمال فروپاشی رژیم صهیونیستی وجود دارد؟




مشاهده نتایج
go to top